Pozivamo sve IT tvrtke, proizvođače senzorike, razvijače softwarea, sistemske integratore i sve zainteresirane da nam se pridruže u osmišljavanju inovativnih IoT rješenja kojim ćemo ublažiti posljedice krize s kojom se susrećemo.

Želimo osnažiti lokalni i nacionalni ekosistem te povezivanjem organizacija u zajedničku borbu pridonijeti rješavanju društvenih izazova. Naš zdravstveni sustav, ekonomija i oprkbni lanac su pod nesvakidašnjim pritiskom, a rješenja iz područja interneta stvari potencijalni odgovor na brojne izazove. Ovaj projekt nam je od velike važnosti u povezivanju s organizacijama čija vizija je tehnologijom učiniti nešto još bolje, jer zajedno možemo napraviti razliku.

Zbog toga će naš izvršni direktor, Ranko Režek odraditi inicijalne virtualne sastanke sa svima koji će imati IoT ideju za suprotstaviti  izazovima s kojima se svijet suočava.

Razvili ste senzor, aplikaciju za praćenje robe ili pametni gumb za pacijente, javite nam se na ranko.rezek@iotnet.hr sa svojim idejama i prijedlozima suradnje.

Inicijativa se provodi na svjetskoj razini te se većina operatera Sigfoxove 0G mreže uključila kako bismo ubrzali završetak ove krize s potencijalnim tehnološkim rješenjima. Internet stvari (IoT) može biti primjenjen kroz praćenje roba i monitoring, menadžment medicinskog inventorija, asistenciju zdravstvenim radnicima, pametnim gumbima za pacijente u privremenim bolnicama, šatorima te brojnim drugim područjima.

0G mreža je energetski efikasna LPWAN mreža. Želite li provjeriti pokrivenost signalom za vaš projekt, klikom na link upišite određenu adresu ili nas kontaktirajte za dublju provjeru.

Saznaj sve na vrijeme

Želiš da novosti o razvoju nacionalne IoT mreže same pronalaze put do tvog online sandučića? Ispuni prijavu za newsletter i ispunit ćemo ti želju.

Prijavi me