Kako bi bilo da potrošnju energenata možeš uvijek pratiti i da su brojke na računima neupitne, a ne procijenjene pola godine unaprijed? Korištenjem prednosti IoT tehnologije, kao dobavljač možeš kreirati relevantne ponude, detektirati kvarove, prevenirati nesreće, ubrzati popravke, smanjiti troškove za sebe i poboljšati ponudu za klijente. S druge strane, kao korisnik ćeš moći upravljati vlastitom potrošnjom i uvidjeti kako tvoj životni stil na nju utječe. A to je samo jedan od brojnih primjera pametnog mjerenja u praksi.

Na današnjem tržištu komunalija, učinkovitost je kralj. Uz pomoć najnovijih dostignuća na području IoT tehnologije, pojednostavite poslovanje i imajte potpuni pregled na cijelom vašom mrežom u realnom vremenu. Nova generacija Sigfoxovih IoT rješenja omogućava pouzdanu i jednostavnu povezanost komunalne mreže.

Ova financijski pristupačna rješenja, koja rade na Sigfoxovoj mreži namijenjenoj internetu stvari, funkcioniraju dobro sa svim vrstama upravljanja komunalijama. Smanjite troškove očitavanja brojila i suvišne odlaske u kontrolu radi održavanja. Pratite vodoopskrbnu mrežu i odvodnju, daljinski kontrolirajte električne stupove, pa čak i daljinski kontrolirajte razinu u spremnicima u realnom vremenu.

 

Download brošure