Proizvođači stakla i prozora u svom operativnom procesu koriste posebne transportne police za isporuku visoko vrijednih i krhkih proizvoda kupcima, a nakon primanja pošiljki, kupci vraćaju prazne police. Taj dio operativnog procesa posebno je podložan izazovima jer se s policama može pogrešno rukovati, ne vratiti ih na vrijeme ili u potpunosti izgubiti, stoga je stvaranje preciznog pregleda cijele flote imovine važan segment uspješnog poslovanja.

Njemački lider na tržištu, Weha Therm koji se bavi proizvodnjom stakla i prozora, optimizirao je svoje logističke i operativne procese IoT rješenjem tvrtke Box ID. Implementacijom BOX ID Systems uređaja za daljinsko praćenje pojedinih transportnih polica u stvarnom vremenu koje je spojeno na Sigfox 0G mrežu, smanjeni su gubiti i krađe, a povećana je iskorištenost flote i automatizacija operativnih procesa.

Kako je Weha Therm unaprijedio svoje poslovanje implementacijom efikasnog IoT uređaja za praćenje imovine velike vrijednosti, pročitajte u studiji slučaja koju možete preuzeti OVDJE.

Saznaj sve na vrijeme

Želiš da novosti o razvoju nacionalne IoT mreže same pronalaze put do tvog online sandučića? Ispuni prijavu za newsletter i ispunit ćemo ti želju.

Prijavi me